Vapaudu uskomusten kahleista – verkkovalmennus 6 viikkoa

Miksi satsata Kohti omaa voimaa -verkkovalmennukseen?

Kuuden viikon Vapaudu uskomusten kahleista -verkkovalmennus tarjoaa sinulle syventävää tietoa uskomustyöskentelyyn, mielentaitoihin ja tunteiden työskentelyyn. Verkkovalmennuksen avulla lisäät taitoa oman voiman, läsnäolon sekä keveyden pysyvään löytämiseen.

Haluatko vapautua uskomusten kahleista ja tuntea eläväsi kokonaisvaltaisesti hyvää ja sinun näköistä elämääsi? Mitä jos löytäisit lisää mahdollisuuksia, murehtimisen sijaan? Meillä on kaikilla huima määrä omaa potentiaalia, joka joskus hukkuu kätkeytyneiden uskomusten taakse.

Kuka minä olen

Haluatko irti turhasta suorittamisesta ja murehtimisesta tai haluatko oppia sanomaan Ei ja pitämään paremmin omat rajat?

Verkkovalmennus on sinulle:

Jos uskot voivasi vaikuttaa elämääsi ja tarvittaessa muuttaa sitä. Geenit ei ole kohtalomme. Jos haluat vapautua uskomusten kahleista ja löytää enemmän omaa potentiaaliasi sekä kuunnella sydämen ääntäsi. Jos olet utelias ja haluat tutustua tarkemmin kätkeytyneisiin uskomuksiisi ja toimintamalleihisi sekä muuttaa niitä, lupaan että 6 viikon aikana voit pysyvästi lisätä keveyttä, läsnäoloa, hyvinvointia sekä vapautua turhista kahlitsevista uskomusten kahleista.

Olen tehnyt tämän verkkovalmennuksen sinulle, joka haluat tutkia itseäsi rohkeasti. Kukaan ei tiedä, minne sinä olet elämässäsi matkalla. Kukaan ei tiedä elämäsi tarkoitusta. Mitä tietoisemmaksi tulet omasta itsestä, haaveista ja myös peloista, sitä helpompaa on päästää irti esteistä ja rajoittavista uskomuksistaan. Verkkovalmennus on tehty juuri sinulle, jos

Haluaisit muuttaa jotain elämässä, mutta et oikein tiedä mitä ja miten muuttaa.

Koet, että olet jotenkin jumissa elämässäsi – elämä on ehkä mennyt suorittamiseksi päivästä toiseen tai huomaat että ilo ja keveys on vähentynyt elämässä.

Olet tiedostanut, että omat mielen kahleesi estävät sinua toteuttamasta itseäsi ja uskomasta unelmiisi, mutta et tiedä miten muuttaa tilannetta.

Sinulla on elämässä kaikki hyvin, mutta sydämessä koet, että jotain uupuu ja haluaisit löytää sen uupuvan palasen.

Elämä on ainutlaatuista. Jokainen meistä voi kuunnella tarkemmin sydämen ääntä ja rakentaa oman näköistä tarinaa.

Miksi tein verkkovalmennuksen?

Olen itse esimerkki feenikslinnusta, joka nousi tuhkasta. Olen yrittäjä, puhuja, kouluttaja ja äiti sekä yli viisikymppinen nainen, joka elää hyvää ja täyttä elämää. Vasta reilu kymmenisen vuotta sitten aloin kyseenalaistaa elämääni. Tajusin, että olin elänyt monien rajoittavien uskomusten sekä toimintamallien vallassa ja pyrkinyt toisinaan vain selviytymään päivistäni. Lapsuudessani ja nuoruudessani olin rakentunut tiettyjä kahlitsevia uskomuksia, jotka tekivät minusta varsin vaativan ja armottoman itseäni ja muita kohtaan. Piilotin vuosikymmeniksi sisälleni riittämättömyyden tunteen. Minun oli vaikea rakastaa ja arvostaa itseäni, ja omat tunteetkin tuntuivat useimmiten vierailta. Ulospäin elämä näyttäytyi kuitenkin vuosikymmeniä varsin mallikkaalta ja menestyvältä, sillä onnellisuusmaskia oli helppo pitää kasvoilla. Vasta uupuminen ja oman elämän kovat törmäykset pysäyttivät minut tutkimaan tarkemmin sitä, kuka minä olen ja mitä haluan elämältäni.

Nyt olen tutkinut omia uskomuksiani vuodesta 2008. Olen purkanut mieleni kahleita ja vapauttanut omaa voimaani; toisin sanoen, kerinyt auki sitä vyyhtiä, jota elämän varrella sydämeni ympärille on muodostunut. Olen valmentanut ja kouluttanut tuhansia ihmisiä uskomusten sekä mielen taitojen äärelle, ja toivon saavani levittää näitä oivalluksia mahdollisimman laajalle vielä seuraavat 25 vuotta. Meillä kaikilla on mahdollisuus pysähtyä ja löytää lisää tietoisuutta tutkiakseen omia ajatuksia sekä uskomuksia. Se vaatii vain pientä rohkeutta, kun antaa itselle luvan heittäytyä muutokseen. Toivottavasti sinä annat itsellesi luvan.

Katso mitä kaikkea 6 viikon verkkovalmennuksen pitää sisällään:

Vapaudu uskomusten kahleista kokonaisuus 6 viikon ajalle:

– Mitä ne uskomukset oikein ovat?
– Miten löytää kätkeytyneitä uskomuksia?
– Miten muuttaa mielen erilaisia toimintamalleja?
– Sisäisen puheen harjoitukset
– Uskomukset ja identiteetti
– Viikoittaiset videot, jotka voit katsoa sinulle sopivaan aikaan

Harjoitukset mielentaitoihin ja uskomustyöskentelyyn videoituna 6 viikon ajalle. Mukana rentoutumis- ja rauhoittumisohjeita, jotka auttavat sinua muutoksessa. Nämä harjoitukset auttavat sinut löytämään omaa sisäistä voimaasi sekä elämään sinun näköistä elämää, joka näkyy säteilynä ja hyvinvointina ulospäin.

Verkkovalmennus sisältää mun muassa teemat:

– Uskomukset, stressi ja aivot
– Uskomukset ja keho
– Uskomukset ja hyvinvointi
– Uskomukset ja raha
– Uskomukset ja menestys
– Uskomukset ja onnellisuus

Verkkovalmennus sisältää askeleet uudenlaisiin ajatusmalleihin sekä omaan sisäiseen voimaan:

Uudelleenohjelmoi vanhat uskomukset- ja ajatusmallisi uudenlaisen tulevaisuuden saavuttamiseksi. Löydä sydämen äänesi ja oma sisäinen voimasi.

– Kehotietoisuus ja tunteet
– Hallitse stressiä paremmin ja oivalla omat rajat
– Oman voiman löytyminen
– Uusi oma hyvä sisäinen tila
– Miten pidät yllä uudenlaista omaa hyvä sisäistä tilaa

Online webinaari viikolla 3 ja 6, jolloin pääset kysymään ja jakamaan mieleen nousseita ajatuksia ja kuulemaan lisävinkkejä.

Tämän kaiken saat siis 89 € hintaan ja verkkovalmennuksen materiaalit, äänitteet ja videot ovat käytössäsi koko vuoden.

Seuraava verkkovalmennus käynnistyy 10.5.2021

Lähdin rakentamaan verkkovalmennusta, kun Rohkeiden aikuisten kirja -vapaudu uskomusten kahleista kirjoittamisprosessin aikana huomasin, että moni haluaa lisätyökaluja uskomustyöskentelyyn sekä oman voiman löytämiseen. Usein myös vertaistukiryhmä ja valmentajan apu on tärkeää omassa muutosprosessissa. Verkkovalmennukseen osallistujana pääset myös mukaan kurssilaisten webinaareihin, jossa olen mukana valmentajana vastaamassa kysymyksiisi.

Olen itse hyötynyt valmennuksista suuresti valmentajana ja kouluttajana viimeisen kymmenen vuoden aikana. Ajatusmallien ja uskomusten muuttaminen tarvitsee omia oivalluksia sekä toisinaan myös ulkopuolista valmentajaa. Verkkovalmennuksessa saat mukaan valmentajan, joka kulkee mukana sinun prosessisi rinnalla.

Sinun ei tarvitse olla lukenut Rohkeiden aikuisten kirja- vapaudu uskomusten kahleista uunituoretta kirjaani, kun osallistut verkkokurssille. Kirja ja verkkovalmennus ovat omia kokonaisuuksia, vaikka toki tukevat toisiaan.

Harjoitus

Investoi loppuelämääsi ja lähde nyt mukaan vapautumaan uskomusten kahleista.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan,

Jaana Hautala verkkovalmennus

Jaana Hautala, Oivaltamaan Oy perustaja

– valmennus- ja NLP-kouluttaja
– puhuja ja tietokirjailija
– intohimona henkisen hyvinvoinnin ja ajattelutaitojen valmentaminen

oivaltamaan.fi / uskomukset.fi